Petalia

1Atelier design floral

 

Petalia este atelier de design floral customizat si design de evenimente. Vă punem la dispozitie priceperea noastra pentru a va inspira si a va ghida in a face alegerile cele mai reusite. Alegem cu grija florile proaspete care reflecta cel mai bine o stare, un gand o emotie. Designul nostru are un aspect natural, in acelasi timp pastreaza o eleganta si un romantism fara varsta.

Vrem sa spunem povesti, si cu ajutorul florilor spunem povestile voastre.

Este important sa intelegem ce va doriti si sa ne cunoastem. Acest lucru se intampla printr-o intalnire si o discutie in care avem prilejul sa facem un plan in detaliu, cu ce va place si ce nu va place sa faca parte din povestea evenimentului, fie el nunta, botez, aniversare sau eveniment corporate.

Pentru ca fiecare eveniment e unic, si vrem sa acordam fiecaruia atentia necesara, lucram un numar limitat de comenzi pe saptamana. Va stam la dispozitie cu o programare intre orele 10:00 – 18:00, de luni până vineri.

Pentru a avea siguranta unui eveniment unic reusit, avem nevoie de timp pentru pregatire, astfel este recomandat sa ne contactati cu minim 2 saptamani inainte. De asemenea, in cazul in care doriti in mod special o anumita floare, o putem oferi doar comandand cu o saptamana inainte.

Ne adresăm în special Bucureştiului dar şi zonelor limitrofe.

Cadourile florale personalizate

Fiecare buchet si fiecare aranjament floral este conceput si realizat special pentru o comanda. Fiecare comanda este personalizata,prin florile folosite, materialele si obiectele decorative ce sunt integrate intr-un design.

 

Ne ajutam clientii cu propuneri,  sfaturi si consiliere de specialitate: reguli, maniere, flori cu mesaj special, cromatica. Avem pregatite toate detaliile necesare. Florile sunt lucrul cel mai de pret pentru noi, motiv pentru care avem intotdeauna o foarte mare varietate de flori, intotdeauna proaspete, asta si datorita partenerilor deosebiti cu care colaboram. Celor care doresc sa transmita si un mesaj special alaturi de buchetul sau aranjamentul floral pregatit celor dragi, Petalia le pune la dispozitie carduri pregatite special.

Evenimente de familie sau corporate

Va suntem alaturi si oferim acea tusa speciala care da unicitate evenimentelor majore din viata fiecaruia: fie ca e vorba de  evenimente speciale de familie (nunti, botezuri, petreceri tematice), fie ca vorbim de evenimente corporate; indiferent de dimensiunea si complexitatea lor. Cadourile noastre florale personalizate dar si intreaga gama de servicii florale pe care le pregatim in cazul unei nunti sau a oricarui eveniment de amploare vor fi realizate plecand de la discutiile si planurile stabilite impreuna cu  dumneavoastra.

Livrari de flori

Petalia va ofera si serviciul de livrare de flori, atunci cand timpul nu va permite sa le ridicati personal. Pentru a ne contacta, va rugam sa folositi formularul din pagina de Contact sau sa apelati numarul de telefon pus la dispozitia dumenavoastra.

Obiecte de inchiriat

Va punem la dispozitie obiecte care intregesc atmosfera creata in cadrul evenimentului pe care il realizam impreuna. Acestea nu se inchiriaza separat.