Petrecerea de botez

Ai fost mireasa, ati fost doar voi doi si vine momentul sa fiti parinti. Urmeaza botezul!

Si incepi sa citesti si sa aduni informatii…nu ai timp cat ti-ai dori pentru ca ai un sufletel care depinde de tine, ora de ora.

Bine ar fi sa poti lua cat mai multe servicii dintr-un singur loc astfel nu mai ai grija sa coordonezi mai multi furnizori in ziua respectiva.

Prima data locatia, o sala intima, in culori luminoase, te poate salva. Poti vedea sala mica de la Hotel Epoque, Trattoria Buongiorno Lido, La Vitrine in cadrul hotelului Caro sau la Chez Marie Garden. Sunt primele care mi-au venit in minte.

Urmeaza fotograful, muzica,  decorul pentru petrecerea de botez, papetaria( invitatii, meniuri, place carduri), candy bar-ul daca iti doresti unul, lumanarea de botez.

Este indicat sa le rezervi pe toate din timp, te asiguri in acest mod ca vei lucra cu cine iti doresti si nu cu cine mai gasesti disponibil.

La Petalia gasesti lumanarea de botez, ghirlanda pentru cristelnita,  decorul floral pentru mesele invitatilor, papetaria, marturii, obiecte decor de inchiriat. Desigur iti putem face cateva recomandari fotografi si candy bar. Sau ce iti mai trece prin minte…

Totul se lucreaza personalizat, pornim de la o idee si o imbracam armonios petala cu petala. Nu avem oferte standard, exista preturi estimative la diferitele produse sau servicii.

O petrece de botez reusita!