Nunta

Petalia e alaturi de tine in ziua nuntii cu  aranjamente florale dedicate, special concepute pentru fiecare mireasa, pentru nunta in stilul si cu tematica aleasa.

Cele mai des intalnite intrebari din partea viitoarelor mirese:

I. Care este costul florilor pentru o nunta?

Lucram personalizat, fiecare eveniment are particularitarile lui, nu avem oferte standard. Va putem ajuta cu estimari de pret ( pret mediu buchet mireasa 350lei, aranjamente florale masa de la 130lei). Oferta de pret pentru nunta ta o vei primi dupa prima discutie in care se stabilesc cateva repere.

I. Lucrati si aranjamentele florale de la locatie sau doar buchetele si lumanarile ?

Ne ocupam de tot ceea ce tine de florile unei nunti: buchete de flori pentru mireasa, nasa, domnisoare de onoare, lumanari, cocarde, corsaje, pernuta de verighete, coronite din flori naturale, aranjamentele florale de pe mesele invitatilor, prezidiu, arcade cu flori si alte decoruri la cerere.

I.Care sunt pasii?

De obicei se pleaca de la un email sau un telefon primit din partea ta in urma caruia avem un minim de informatii. Se stabileste apoi o intalnire unde se detaliaza si se face conceptul floral pentru nunta ta. Urmeaza oferta de pret. Etapa urmatoare este plata unui avans de 100euro, restul pana la 50% din suma totala se plateste cu 2 saptamani inainte de eveniment.

I.Cu cat timp inainte fac rezervarea pentru data dorita?

Pentru ca lucram un numar redus de evenimente pe week-end este bine sa se faca ” save the date” cu 6- 12 luni  inainte. Pentru o petrecere restransa este in regula si cu minim 2  saptamani inainte.

I.Pot primi recomandari pentru diverse alte servicii( fotografi, dulciuri)?

Desigur, am colaborat de-a lungul vremii cu diferiti furnizori pentru alte servicii si avem la dispozitie detalii in acest sens.

I.Daca alegem flori de sezon ne incadram intr-un buget mai mic decat daca am alege flori care sunt in extrasezon?

Flori in sezon inseamna ca acele plante sunt pe deplin dezvoltate si sunt in perioada lor maxima de expresivitate si marime. Dimensiunea unei flori influienteaza si bugetul. Daca este o floare mare, de exemplu bujorul in luna mai sau iunie, acopera o suprafata mai mare, rezulta un volum mai mare al unui aranjament cu fire mai putine. In luna septembrie bujorul este mult mai mic, implicit un numar mai mare de fire pentru un buchet. Expresivitatea unei flori este de asemeanea foarte importanta pentru designul final.