Lavanda si multa dragoste

Pe Alina am cunoscut-o cu jumatate de an inaintea evenimentului ei. Mi-a trimis initial  un mail cu o prezentare „ca la carte” a ceea ce si-ar dori. M-a speriat putin cat de elaborat era lucrata…Ne-am intalnit si ne-am placut imediat. Asa relaxare si stare de bine mi-a transmis! Relaxarea ei nu s-a pierdut pe drum cand inainte de nunta cu 2 saptamani rochia de mireasa nu era gata si era departe de a fi gata. A renuntat la comanda si a mers in alta parte. Asa de simplu!

Am stabilit impreuna cea mai buna varianta pentru florile de pe mesele invitatilor:  ceainice cu flori, sticlute, borcanase cu flori. Si a fost de vis, cu multa menta, lavanda, nuante de lila.Lumanarile de nunta scurte, buchetele cu rozmarin si levantica asezate pe servet, pentru fiecare invitat. I-am ajutat si cu decorul de la candy bar, platourile de inchiriat si diverse alte props-uri.

Buchetul de mireasa cu dalii, trandafiri mov pastel, floare de menta, levantica s-a potrivit foarte bine cu sfarsitul verii dar si cu rochia de mireasa.

Cata fericire si iubire la aceasta nunta se va vedea in imagini.

Alina si Cristi stiti cat imi sunteti de dragi, va doresc o viata asa ca voi, cu mult enthusiasm, optimism si zambete!