Inspiratie cadouri sarbatori de iarna

 

Am ajuns in luna decembrie, la sfarsitul careia ne vom aduna cu toti ai nostri, sa petrecem cu bucurie si incantare. In noaptea de 24decembrie il asteptam cu mic cu mare pe Mosul care ne uneste oriunde si de oriunde am fi, cu emotii.

Anul acesta am pregatit o colectie de cadouri de Craciun inspirata de natura dar in ideea de a o proteja. Recunosc ca nu sunt adepta bradului artificial, iar iarna aceasta a venit cu constiinta de a proteja ce iubim atat de mult in ajunul Craciunului si in jurul caruia ne strangem, bradul de Craciun. Ne putem limita la o crenguta de brad pusa intr-o vaza impreuna cu un fir de bumbac sau ilex.  Am realizat manual mai multe variante de braduti, din muschi verde si muschi argintiu pe care i-am decorat asa cum este traditia, cu globuri si diferite figurine specifice perioadei de iarna. Am pregatit pentru voi si o serie de terrarium-uri de care sa va bucurati o lunga perioada de timp.

 

Pentru cei jucausi am mers si anul acesta pe decoruri realizate cu figurine vesele, colorate, ce contin si o lumanare in scopul de a o lasa sa arda, pentru atmosfera, pe masa festiva de Craciun.

Cu gandul la globurile copilariei in care ningea cu efervescenta, am strans in diferite borcane povesti, cu casute din lemn si reni.

Nu lipsesc coronitele de Craciun, din muschi verde,  crengute de brad si eucalipt.

Ce spuneti de o rama foto decorata manual? Fotografiile sunt foarte importante pentru noi, ne place sa facem fotografii si nu vrem sa stea ingramadite intr-un calculator. Haideti sa le scoatem la lumina si sa le asezam intr-o rama cu poveste. Ramele se pot decora la cerere cu flori de bumbac, muschi verde, eucalipt. ghinde, turta dulce, nuci, alune, scortisoara. Lista o poti continua tu.

Cum se comanda cadourile de Craciun?

Iti alegi ce iti place si ne scrii la atelier@petalia.ro. Ne trimiti poza si data pentru cand ai vrea sa fie pregatit pentru ridicare. Preturile pornesc de la 65lei.

Exista si varianta de a ne scrie si a ne spune ce iti doresti. Iti vom indeplini dorinta, doar facem parte din echipa Mosului. :)