Despre cerinta de a trimite un catalog cu modele buchete de mireasa

„Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti un catalog cu diferite modele de buchete si lumanari nunta ca sa-mi pot alege cat si o lista de preturi”

Este limpede ca ideea de atelier nu este prea bine cunoscuta, inteleasa, este trecuta cu vederea.
Un atelier floral este precum un atelier vestimentar, evident materialul cu care se lucreaza este diferit :).
1.Ai libertatea si disponibilitatea sa-ti alegi florile pe care le vrei, dintr-o mare varietate de sortimente, flori cu care rezonezi, care te fac sa zambesti, sa visezi, culorile in care te regasesti.
2.Poti alege stilul buchetului tau( natural, clasic, dintr-o singura floare, o compozitie din mai multe flori)
3. Se pune accentul pe fiecare detaliu legat de flori. Expresivitatea si prospetimea poti fi sigur ca sunt primele criterii si pentru noi.
4. La atelier poti sta de vorba cu designerul nostru, Carmen Baboian, care te indruma, te poti sfatui, experienta si creativitatea careia iti sunt puse la dispozitie.

In concluzie,nu exista un astfel de catalog , puteti sa va inspirati din modelele gasite pe site sau pe pagina de facebook Petalia Flori cu Poveste. Pentru ca este foarte posibil ca o floare sau mai multe din cele pe care le-ai ales sa nu fie disponibile la data evenimnetului tau stim atunci sa-ti propunem variante care sa-ti aduca acelasi grad de satisfactie.
In ceea ce priveste pretul, este diferit in functie de gradul de complexitate, numarul de flori folosit. Nu se taxeaza partea de consultanta, in domeniul nostru se plateste manopera.

Speram sa va fie de ajutor acest material, deasemenea puteti trimite sugestii cu ce teme doriti sa abordam pe viitor.